Aften Menukort

Forret

  • Rejecocktail
    79,-
    Rejer, grønne asparges, ørredrogn – serveres med sprødt brød.
  • Rørt tatar
    89,-
    Rodfrugtchips, urtemayo, crudité af broccoli, æggeblomme, toppet med urter.
  • Hjemmerøget laks
    89,-
    Spæde salater, urtemayo, agurk – serveres med friskbagt brød

Børne retter (inkl. Tag selv soft-ice)

Hovedret

  • Wienerschnitzel
    169,-
    Ærter, dreng og skysauce – serveres med pommes sautées
  • Steak bearnaise
    199,-
    Steak af oksefilet, dagens garniture, puré, friske urter, bearnaisesauce – serveres med pommes frites.
  • Perleburger
    139,-
    Bøf af 220 gr hakket oksekød, cheddar, løgringe, chilimayo – serveres med pommes frites.
  • Flæskestegsburger
    139,-
    Agurkesalat, rødkål, brun sovs – serveres med pommes frites.
  • Tournedos af kalvemørbrad
    249,-
    Dagens grønsagspure, svampesauce, toppet med urter – serveres med pommes rissoles
  • Cremet pasta
    139,-
    Kyllingebryst, spinat, løg, cremet fløde med en snert af trøffel.

    (Laves også med stegte grøntsager som vegetar)

  • Stegt rødspætte
    189,-
    Brunet smør og citron – serveres med nye kartofler

Tilkøb

  • Chili cheese tops
    55,-
  • Løgringe
    55,-
  • Nødder
    45,-
    3 slags nødder.
  • Pommes frittes
    45,-
  • Dip
    10,-
    Vælg mellem, ketchup, mayo, chilimayo, aioli, remoulade

Dessert

  • Æbledessert
    69,-
    Æbleis, gelé lavet på æblesaft, marengs, friske æblekugler, nøddecrumble, pyntet med blomster.
  • Citronfromagetrifli
    69,-
    Nøddeknas, brændt marengs.
  • Hjemmelavet regnbueis
    59,-
    Krystalliseret chokolade, tuille, knust marengs.

Wienermenu

Hjemmerøget laks

Spæde salater, urtemayo, agurk – serveres med friskbagt brød

Wienerschnitzel

Ærter, dreng, sky sauce – serveres med pommes sautées

Pris pr. person: 249,-

Teatermenu 2020

Forret

Rejecocktail

Serveret med rejer, grønne asparges, ørredrogn og sprødt brød.

Hovedret

Helstegt hereford oksecuvette

Serveret med pommes Anna, palmekål, bøgehatte, grillet løg, confiteret gulerod, samt demi glace.

Dessert

Hjemmelavet regnbue is

Serveret med krystalliseret chokolade, tuille og knust marenges.

Pris pr. Person: 2-retter kr. 249,- // 3-retter kr. 279,-