Årets Julefrokost med topunderholdning!

Der er lagt op til en uforglemmelig aften på Bakkens Perle med vores overdådig julebuffet og top underholdning. Riffi fra “Vi Elsker” kommer og afholder 90’er popquiz, mens Stand-upper Thomas Hartmann senere på aften sørger for en masse grin. Vi følger selvfølgelig alle regeringens retningslinjer ifh. COVID-19, så vi alle kan have en fast samtidig med at vi passer på hinanden.

Program:

  • Velkomstdrink
  • Fri øl, vand og vin fra 18.30-23.45
  • Luksus Julebuffet
  • Pop Quiz med Riffi fra Vi elsker 90erne
  • Kaffe/the + 1 Avec
  • Stand up med Thomas Hartmann

Alt inklusiv kl. 18.00-00.00

Normalpris 775 kr. pr. person, booker du inden 1/11 får du billetten til bare 715 kr. pr. person alt inklusiv!  

Vi gentager successen! Danmarks bedste Kim Larsen kopi

spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter – først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre…

Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin’ til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til den største danske kunstnere nogensinde. Danmarks bedste Kim Larsen sanger er i front når de giver publikum en koncertoplevelse fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme. Mine damer og herrer…

…først tror du det er Kim Larsen – så tror du det er løgn…

Bakkens Perle lægges hus til en stemningsfyldt aften med lækker buffet og god musik! I billetprisen indgår musik og buffet! Der spilles 2 x 30 min. med 15 min pause.

Julehygge med Banko og Julekor

På Santa Lucias dag tyvstarter vi julehyggen med korsang, banko og dejlig buffet. Kom og søg heldet når vi stifter bekendtskab med Gamle Ole, dronning Ingrid, det umage par og mange flere.
Efter spillet vil vort kære kor byde op til sang, mens man kan nyde den store indbydende buffet og en dejlig kold genstand. Vi sørger for lækker mad og de mange finurlige gaver. Du skal bare sørge for at have lommerne fuld af kaninfødder, firkløvere samt fingrene krydsede. Så kan det være det er dig der går hjem med en favnfuld af ekstra julegaver.

Vi følger selvfølgelige alle regeringens retningslinjer ifh. COVID-19, så vi alle kan passe godt på hinanden

Bakkens Perle lægges hus til en stemningsfyldt dag med lækker buffet, hygge og god musik! I billetprisen indgår buffet og 1 genstand!

© Copyright Bakkens Perle