Julefrokost 2018

_____________________________________________________

Fra den 23 november til og med den 22 december

Fredage fra kl. 14.00 – 21.00

Lørdage fra kl. 12.00 – 21.00

Søndage fra kl. 12.00 – 18.00

 

Julebuffet bestående af:

 

Det kolde

_______________

Marinede julesild med løg og kapers 

Perlens karrysild med æbler

Æg og rejer med citronmayonnaise og dild

Dampet laks med spæde salater og krydderurter, hertil purløgscreme

Salat med ristede valnødder og tranebær

Bønnesalat med flager af blomkål og granatæble

 

Den lune buffet

__________________

Fiskefilet med grov remoulade og citron

Flæskesteg med rødkål

Frikadeller med agurkesalat

Lun leverpostej med svampe og rødbeder

Braiseret andelår med timian, svesker og æbler

Tarteletter med høns og asparges

 

Dessert

___________

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Frugtfad

Kaffe og the buffet

 

Vi tilbyder også firmajulefrokost, så tryk på nedenstående knap for at se hvad vi tilbyder

Menukort

 

Serveres fra 12.00 – 20.00

2 slags sild

Marineret og karry
Inkl. Rød Ålborg 85,-
65,-

2 stk. fiskefilet

Med remoulade og pommes frites
129,-

3 stk. tarteletter

Med høns og asparges
75,-

Hjemmebagt leverpostej

Med rødbeder og bacon
75,-

Stjerneskud

129,-

Salat med laks

99,-

Flæskestegs sandwich

Med grove fritter og dip
129,-

Burger

Med grove fritter og dip
139,-

Pariserbøf

139,-

Braiseret andelår og flæskesteg med det hele

Ved minimum 2 personer
169,-

Steak af oksefilet

Med grove fritter og bearnaise
179,-

Desserter

Ris a la mande

Med kirsebær sauce
55,-

Pandekager

55,-

Cheese cake

Med appelsin og kanel
55,-

Børneretter under 12 år

Pølser

Med pommes
60,-

Deller

Med pommes
60,-

Kylling lår

Med pommes
60,-