Julefrokost 2018

_________________________________

Fra den 23 november til og med den 22 december

Fredage fra kl. 14.00 – 21.00

Lørdage fra kl. 12.00 – 21.00

Søndage fra kl. 12.00 – 18.00

 

Julebuffet bestående af:

 

Det kolde

_______________

Marinede julesild med løg og kapers 

Perlens karrysild med æbler

Æg og rejer med citronmayonnaise og dild

Dampet laks med spæde salater og krydderurter, hertil purløgscreme

Salat med ristede valnødder og tranebær

Bønnesalat med flager af blomkål og granatæble

 

Den lune buffet

__________________

Fiskefilet med grov remoulade og citron

Flæskesteg med rødkål

Frikadeller med agurkesalat

Lun leverpostej med svampe og rødbeder

Braiseret andelår med timian, svesker og æbler

Tarteletter med høns og asparges

 

Dessert

___________

Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Frugtfad

Kaffe og the buffet

 

Vi tilbyder også firmajulefrokoster, så tryk på nedenstående knap for at se hvad vi tilbyder