Brunch

10.00 - 13.00

Lørdag og Søndag  10-13

Alle ti serveringer kommer på en gang

Røræg m. krydderpølse & pancetta
Røget laks, italiensk pølse & to slags ost
Tomatsalat m. avocado vendt i hvid balsamicoeddike
Vaniljeskyr m. müsli & mango
Frisk frugtsalat
Marmelade, nutella & rørt smør
Friskbagt brød
1 glas juice – vælg mellem æble, appelsin eller mango

Pris 195,- 

Saturday and Sunday 10-13

Ten servings at one time 

Scrambled eggs w/ spicy sausage & pancetta
Smoked salmon, italian sausage & two sorts of cheese
Tomato salad w/ avocado in white balsamic vinegar
Vanilla curd w/ müsli & mango
Fruit salad
Jam, Nutella & stirred butter
Freshly baked bread
1 glass juice - choose between apple, orange or mango

Price 195,- 

Lækker brunch tæt på Fisketorvet

Er du på udkig efter en af Københavns lækreste brunches? Så er du kommet til det rette sted. Spiseriet Teglholmens brunch i Sydhavnen byder på både skøn mad tæt på Fisketorvet samt en smuk udsigt til de små kanaler, hvor de farvestrålende sejlbåde jævnligt sejler forbi. Her kan du spise din brunch i ro og mag, mens du nyder synet af glade mennesker, der mødes på kryds og tværs i hele området.

Vores skønne brunch er et yderst populært valg både til at indlede en shoppingtur til Fisketorvet med, eller som afslutning på en tidlig morgendukkert i det nye havnebad Teglholmen. Alle vores råvarer er friske og udvalgt med stor omhu for at give dig den bedste brunchoplevelse i byen. Uanset om du skal nyde en brunch tæt på Fisketorvet med din kæreste, bedste ven eller dine børn, er det altid en oplevelse værd.

Kombinationen af morgenmad og frokost, nemlig brunch, har længe været en populær måde at starte sin dag på. Du får det bedste af begge verdener, og du behøver ikke stå tidligt op for at nå det. Vores lækkert sammensatte brunchmenu består af friske råvarer og der medfølger også et glas juice. Her kan du vælge mellem tre forskellige slags: æble, appelsin eller mango.

Efter din brunch er du klar til at indtage København.

Brunch i Sydhavnen 

Med vores beliggenhed i Teglholm Brygge er vi hurtigt blevet et af de foretrukne steder at spise brunch i Sydhavnen. Dette skyldes ikke mindst vores hyggelige atmosfære, hvor alle lige fra de lokale erhvervsdrivende til de havglade studerende gerne kommer og mødes over et lækkert måltid. Brunch på Sydhavnen kan noget helt særligt, uanset årstid. Der er liv og aktivitet, og med det nye havnebad Teglholmen som nabo er området blevet endnu mere attraktivt. Havnebadet er åbent hele året rundt, og hvad er bedre efter en dukkert end en lækker brunch, hvor du kan få alle dine yndlingsretter serveret.

Nyd en klassisk brunch med 11 lækre serveringer

Vores brunch menu er fyldt med lækre retter, og der er noget for enhver smag. Vores koncept er enkelt: Alt skal være veltilberedt og råvarerne skal være af højeste kvalitet. Vores dygtige kokke sørger for, at du kan nyde en klassisk brunch med alt lige fra frisk frugtsalat til lækker røræg med krydderpølse og pancetta.

Vores brunch består af 11 klassiske retter, som alle kommer på bordet på én gang. Det er den perfekte måde at starte dagen på, uanset om I skal videre ud eller bare hjem bagefter. Brunch er en helt unik måde at nyde samværet med gode venner eller familie, da det her handler om at tage sig god tid til at nyde maden og selskabet.

Med vores lækre brunch tæt på Fisketorvet er du klar til at begynde din dag på den allerbedste måde. Du bliver inspireret af både de velsmagende retter og de smukke omgivelser, hvor du har en fantastisk udsigt over de små kanaler.

Er du til en boblende start på dagen, eller har I noget særligt at fejre, kan du altid tilføje et skønt glas bobler til din brunch.

Kontakt 

Bakkens Perle
Telt 41
2930 Klampenborg 
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider

Mandag:14.00 - 22.00
Tirsdag:14.00 - 22.00
Onsdag:14.00 - 22.00
Torsdag:14.00 - 22.00
Fredag:14.00 - 22.00
Lørdag:12.00 - 22.00
Søndag:12.00 - 22.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram