Jul på Bakken

Julemagi midt i Dyrehaven

Julen er en særlig tid, og det mærkes virkelig på Bakken. Både inde og ude pyntes der op med gran, nisser, julelys og julekugler, så alle kommer i julestemning. Gå på opdagelse i de mange forskellige juleboder, her kan du finde alt fra gaveartikler til lækre specialiteter, hjemmestrikkede huer, flotte smykker og meget mere. Spis derefter en dejlig klassisk julemiddag på Bakkens Perle.

Hele året rundt laver vi en masse forskellige events på Bakkens Perle og til jul er ingen undtagelse. Vi har julebanko, julekor, julekoncert og ikke mindst julefrokost! Vi har masser erfaring i afvikling af julefrokost på Bakkens Perle, så du kan trygt læne dig tilbage og lade dig underholde med dine nærmeste.

 Vi er fleksible overfor ønsker og behov, så tøv ikke med at kontakt os.

Maks antal 250 personer
Min antal med egen etage 50 personer (Maks 140)

Vi holder åbent alle fredage, lørdage og søndage fra den 26. november til 19. december 2021

Kontakt Bakkens Perle

Jul på Bakken med magi fra Bakkens Perle

Julen er en helt speciel tid, hvor mange af os forsøger at fange lidt af magien før den igen er væk. Der pyntes op i mørket, både inde og ude, og lyset skaber en varm og kærlig stemning. Den julestemning og magi kan virkelig mærkes på Bakken.

Midt i mellem nisser og julelys, gran og julekugler og gamle, kendte julemelodier, der finder du din julestemning. På Bakken kan du holde fast i denne magi for en stund. Gå på opdagelse i de mange charmerende juleboder, find en særlig gave blandt de hjemmestrikkede huer, de smukke smykker eller lækre specialiteter.

Stop op i hverdagens ræs og hold en pause i julens magi på Bakken. Sæt dig for en stund, og nyd en dejlig, traditionel julemiddag på Bakkens Perle i hjertet af Bakken.

Fantastisk julefrokost med fri bar og øl, kaffe, vin ad libitum

Vi har masser af erfaring i afvikling af julefrokost på Bakkens Perle, så du kan trygt læne dig tilbage og lade dig underholde med dine nærmeste. Julefesten kan føles helt privat og intim, med kun få mennesker, men vi råder over indendørs pladser til i alt 350 personer, så de større julefrokoster er vi også eksperter i.

Rammerne for en julefrokost bliver ikke bedre end lige i hjertet på Bakken hos os på Bakkens Perle. Rundt omkring dig, vil du mærke den hjertelige varme i kuldens tid og juleudsmykningerne vil hurtigt få dit julehumør i top.

Vores traditionelle julebuffet vil blænde jer med alt fra sild, snaps og fiskefileter til varm og sprød flæskesteg og frikadeller. Vores ris a la mande er en drøm for ganen og vi sørger endda for en dejlig mandelgave, hvis herrerne og damerne skulle ønske det.

I vil blive imødekommet af en velkomstdrink og hele selskabet kan nyde ad libitum vin, øl, sodavand, kaffe med mere i 8 timer. Herudover er der fri bar med Perlens spiritus fra kl 21 helt indtil 01.45. Vores DJ står også klar efter middagen og spiller indtil tæt på midnat. Blot nogle af de herligheder selskabet får serveret med i julefrokosten på Bakkens Perle.

Der er magi på Bakken året rundt, men julen er nu noget specielt

I hjertet af Bakken, i det charmerende røde træhus kaldet Bakkens Perle, der finder du en smule af den magi du leder efter. Hele året rundt, nyder vi at kræse for vores gæster og skabe den helt rigtige stemning. Julen er ikke en undtagelse for os, tværtimod.

Ud over, at vi glæder os over de mange julefester vi holder for vores gæster, så er vi vilde med at lave alle mulige sjove og finurlige jule påfund i nissernes tegn. Julen skal være til glæde for os alle, og vi gør vores bedste for at give denne glæde videre.

Den dejlige stemning kan du finde hos os på Bakkens Perle, når vi holder sjovt julebanko, har et vidunderligt julekor på besøg, holder en fantastisk julekoncert, eller skaber den bedste julefrokost for dig og dem du holder af.

Vi ser frem til at trylle den dejligste julemagi frem til dig. Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 39 64 31 64 eller sende en mail post@bakkensperle.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Vi er klar til at skabe en fest efter dine ønsker.

© Copyright Bakkens Perle