Mylius fortæller om øllen og akvavittens historie

Restaurant Bakkens Perle, Allan Mylius Thomsen og Arcusgruppen inviterer indenfor til historien om det traditionelle frokostbord, her med fokus på den danske øl og sprit.
Vær med når byhistoriker Allan Mylius Thomsen og Lars Kragelund fra Arcusgruppen besvarer spørgsmål som:

  • Hvorfor ser akvavitglasset ud som det gør, og hvorfor skænker vi til randen?
  • Hvem var Harald Jensen, Isidor Henius og J. C. Jacobsen?
  • Hvilken øl skal man drikke med hønsesalat?

Udover de historiske fortællinger vil der blive serveret lækkert smørrebrød,  akkompagneret af smagfulde specialøl og adskillelige akvavitter.

Pris kun 345 kr. pr. person inkl. smørrebrød, øl og akvavitsmagning.

Menuen

Kryddersild
m. danske små kartofler & purløgscreme.

Hønsesalat
m. svampe, aspargescrudité &
sprødt kyllingeskind.

Rørt Tatar
m. urt, løg, tomatrelish & grønkålschips

Gammel ost
m. hjemmelavet sky overhældt med spiritus

Eventkalender

  • Akvavittens historie
    20.08.21 kl. 14
    Mylius fortællinger om øllen og akvavitten – Køb billet HER
  • Bentzon Trio
    22.08.21 kl. 12
    Suveræn Jazz på Bakkens Perle – Køb billet HER
  • Intimkoncert Rene Hejdmann
    20.10.21 kl. 17
    Danmarks bedste Kim Larsen, Køb billet HER

Kontakt Bakkens Perle

© Copyright Bakkens Perle