Firmafest

FIRMAFEST VED VANDET

Firmafest på Bakkens Perle

At holde firmafest på Bakkens Perle er en fantastisk måde at fejre succeser og hygge sig med gode kolleger. Start firmafesten ud med en 5-kamp, hvor I kan styrke fællesskabet og dyste mod hinanden i fem forskellige spil rundt i parken. I vælger selv, hvilke 5 discipliner I ønsker at dyste i blandt alle Bakkens behændighedsspil.

Efter 5-kampen og en frisk tur rundt i parken vil I helt sikkert have appetit til en lækker 3-retters menu. Menuen lyder på en forret bestående af varmrøget laks serveret med asparges, rejer og dildmayo. Hovedretten er en helstegt oksecuvette af Black Angus, som serveres med grillede sommerkartofler, mild pebersauce og bagte rødbeder. Til dessert vil I blive forkælet med en lækker chokolademousse, syltede skovbær og vaniljefløde, som tilfredsstiller enhver sød tand.

Maden kan selvfølgelig nydes med et godt glas vin, en fadøl eller en anden drik, som passer til menuen og jeres smag. Og I kan nyde godt af Bakkens Perles skønne omgivelser, som vil skabe en dejlig og afslappet stemning til jeres firmafest.

Alt i alt vil jeres firmafest på Bakkens Perle være en oplevelse, som vil skabe gode minder og styrke jeres samarbejde og fællesskab på arbejdspladsen.

Firmafest på Bakkens Perle

2 eller 3 retters menu

Forret
Varmrøget laks serveret med asparges, rejer og dild mayo

Hovedret
Helstegt oksecuvette af Black Angus - serveret med grillede sommer kartofler, mild pebersauce og bagte rødbeder

Dessert
Chokolademousse - syltede skovbær og vaniljefløde 

2 retter 249,- pr. person
3 retter 279,- pr. person

Tilkøb velkomstdrink og start firmafesten ud med manér. 

Kontakt 

Bakkens Perle
Telt 41
2930 Klampenborg 
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider

Mandag:14.00 - 22.00
Tirsdag:14.00 - 22.00
Onsdag:14.00 - 22.00
Torsdag:14.00 - 22.00
Fredag:14.00 - 22.00
Lørdag:12.00 - 22.00
Søndag:12.00 - 22.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram