Fødselsdag

Fødselsdag på Bakkens Perle

Fødselsdagsfest midt på Bakken 

En fødselsdag er en særlig dag, og hvis du ønsker at fejre den på en ekstraordinær måde, så er Bakkens Perle det perfekte sted at gøre det. Uanset om du fylder rundt eller ej, er dette stedet en fantastisk undskyldning for at samle dine nærmeste og have en uforglemmelig fest.

Bakken er kendt for at have et utal af sjove og spændende aktiviteter, der er perfekte til en fødselsdagsfest. En af de bedste måder at starte dagen på er ved at deltage i en 5-kamp, hvor du og dine gæster kan konkurrere mod hinanden i en række forskellige discipliner. Det er en fantastisk måde at komme i gang på og sørger for, at alle kommer i godt humør fra starten af. Du kan læse mere om de forskellige discipliner, I kan deltage i, på bakken.dk.

Efter 5-kampen kan I nyde en lækker middag på Bakkens Perles restaurant. Vi har en fantastisk 3-retters menu, som består af laks til forret, Black Angus oksecuvette med lækkert tilbehør til hovedret og chokolademousse til dessert.

Efter maden kan I udforske resten af Bakkens Perle og prøve nogle af de sjove forlystelser og spil, som stedet tilbyder. Fra rutsjebaner til karusseller og bumper cars er der noget for enhver smag. Ønsker I at holde festen ud på aftenen, er dette også noget, vi kan arrangere, så I kan danse hele natten og få lige den fest, du går og drømmer om. Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at holde din fødselsdag på Bakkens Perle, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Fødselsdag på Bakkens Perle

2 og 3 retters menu

Forret
Varmrøget laks serveret med asparges, rejer og dild mayo.

Hovedret
Helstegt oksecuvette af Black Angus - serveret med grillede sommer kartofler, mild pebersauce og bagte rødbeder.

Dessert
Chokolademousse - syltede skovbær og vaniljefløde 

2 retters menu 249,-
3 retters menu 270,-

Kontakt 

Bakkens Perle
Telt 41
2930 Klampenborg 
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider

Mandag:14.00 - 22.00
Tirsdag:14.00 - 22.00
Onsdag:14.00 - 22.00
Torsdag:14.00 - 22.00
Fredag:14.00 - 22.00
Lørdag:12.00 - 22.00
Søndag:12.00 - 22.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram