Den kolde buffet
Marineret sild med løg & kapers.
Hjemmelavet karrysild med æbler, løg & dild.
Æg og rejer med hjemmerørt purløgs mayonnaise.
Kold dampet fisk serveret med sauce Verde og spæde salat.
Roastbeef med peberrod, remoulade, ristede løg og agurkesalat.
Dagens mixede salater.
Den lune buffet
Fiskefilet med hjemmelavet grov remoulade og citron.
Lun leverpostej med ristede champignoner stegt bacon.
Tarteletter med høns og asparges
Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat.
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, sauce og hvide kartofler
Brød og smør
Dessert
Brie og skimmelost med vindruer, samt kompot.
Hjemmelavet Risalamande med kirsebærsovs.
Frugtfad.
Kaffe og te
Stor julebuffet med
Husets hvid- og rødvin ad libitum i 6 timer
Øl, sodavand og isvand ad libitum i 6 timer
3 stk sjus billetter
Kaffe og te
DJ fra kl. 20.45 - 23.45
Den kolde buffet
Marineret sild med løg & kapers.
Hjemmelavet karrysild med æbler, løg & dild.
Æg og rejer med hjemmerørt purløgs mayonnaise.
Kold dampet fisk serveret med sauce Verde og spæde salat.
Roastbeef med peberrod, remoulade, ristede løg og agurkesalat.
Dagens mixed salater.
Den lune buffet
Fiskefilet med hjemmelavet grov remoulade og citron.
Tarteletter med høns og asparges
Lun leverpostej med ristede champignoner stegt bacon.
Frikadeller med hjemmelavet agurkesalat.
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, sauce og hvide kartofler
Brød og smør
Dessert
Brie og skimmelost med vindruer, samt kompot.
Hjemmelavet Risalamande med kirsebærsovs.
Frugtfad.
Ønsker du at høre mere om jeres muligheder for at holde julefrokost på Bakkens Perle i skønne omgivelser?
Så kontakt os endelig:
Telefon:
39 64 31 64
Mail:
post@bakkensperle.dk
Mandag: | 14.00 - 22.00 |
---|---|
Tirsdag: | 14.00 - 22.00 |
Onsdag: | 14.00 - 22.00 |
Torsdag: | 14.00 - 22.00 |
Fredag: | 14.00 - 22.00 |
Lørdag: | 12.00 - 22.00 |
Søndag: | 12.00 - 22.00 |