Sommerfest på Bakken

Sommerfest på Bakkens Perle er altid en god idé

Smid vintertøjet på hylderne, og find solhatten og sejlerskoene frem. Sommeren står på Rosévin, øl og sommerbuffet på Bakkens Perle. Lokalet er prydet med duft fra buffeten, glassene er fyldt med dugfriske øl og rosévinens genskær i solen, farver lokalet pink.

Fejr sommerens blomstring og varme i selskab med dem du har kær.

Vi har masser erfaring i afholdelse af selskaber på Bakkens Perle, så du kan trygt holde dit næste selskab hos os uden at skulle bekymre dig om andet end at nyde dagen. Vi er fleksible overfor ønsker og behov, så tøv ikke med at kontakt os.

Maks antal 250 personer
Min antal med egen etage 50 personer (Maks 140)

Vi kan arrangere alle former for underholdning, lige fra 5 kamp på Bakken til livemusik.

Velkomstdrink

Perlens Sommerbuffet

Øl, vand og saft vin ad libitum i 6 timer
Husets hvid- og rødvin ad libitum i 6 timer
Kaffe og te ad libitum
Filtreret vand

Pris kr. 595 pr. person

Børn under 12 år halv pris
Børn 0-2 år gratis

Lokalet er til rådighed i 6 timer, buffeten vil være til gengængeligt i 2 timer

Fra 17.00 – 23.00
Maks antal 250 personer
Min antal med egen etage 50 personer (Maks 140)

Kontakt Bakkens Perle

Sommerfest på Bakkens Perle

Glæden over den danske sommer og lyden af kolde drinks, der klinker i glas mellem smittende latter og festglad stemning. Velkommen til Bakkens Perle, hvor sommerfesterne er evig ungdommelige og hyggen er kærlig, varm og bramfri.

Nede under de gamle træer på Bakken finder du Bakkens Perle. Vi har mange år på bagen og ved en masse om, hvordan der i bedste stil kræses for det helt fantastiske selskab. Du kan trygt lægge dine sommerdrømme i vores hænder, vi sørger for, at du og dine venner nyder din fest på Bakken.

Vi er kendte for at rumme mange forskellige typer arrangementer og selskabsstørrelser, både indenfor, og udenfor på vores hyggelige terasser. Leder du efter en vidunderlig sommerfest, så behøver du ikke lede mere. Dem er vi rigtig gode til at trylle frem.

Minder skabes i det gamle røde træhus på Bakken

Bakkens Perle er et charmerende rødt træhus med høje hvide vinduer, som ligger smukt placeret på Bakken. Terrasserne langs vores stemningsfyldte hus, ligger langs siderne af restauranten, og du kan sidde og kigge ud til gågaden gennem det blomsterfyldte hegn.

Der er altid en dejlig stemning til fest på Bakkens Perle. Restauranten er også velkendt for at være stedet med de mange muligheder. Normalt er der dækket op med en lækker buffet af varme og kolde retter, både til frokost og til aften. Men mange ønsker kan opnås hos os. Der er også a la carte menu, hvor du kan vælge mellem flere udsøgte og smagsfyldte retter.

Bakkens Perle sørger for uforglemmelige sommerfester

Ud over, at man på Bakkens Perle kan møde en ven eller flere til et dejligt stop i ugen, hvor man når at mærke det skønne i livet, så er restauranten også kendt for at huse mange andre drømme. Heriblandt formidable sommerfester.

Både menuen og buffeterne kan bruges til alle typer private selskaber og firmaevents, også i sommerens tegn. Ønsker du at holde sommerfest på Bakken, så er Bakkens Perle det sted, hvor du kan få opfyldt dine ønsker.

Ud over udendørs arealet, så består restauranten af 2 etager, hvor der er plads til 350 mennesker – hvor 100 pladser findes i underetagen. Lige i hjertet af Bakken, kan du holde den mest fantastiske sommerfest.

Du får meget med i en sommerfest på Bakkens Perle

Hos Bakkens Perle er sommerfest stemningen dejlig, dansk hygge og retterne glæder ganen. Du vil typisk blive budt velkommen af en sommerdrink og Perlens sommerbuffet. I de første 6 timer af din sommerfest er alle relevante drikkevarer ad libitum, hvad end du ønsker vin, sodavand, øl eller kaffe, med mere.

Er det hele familien, som er afsted sammen, så er sørger vi for, at børn under 12 år nyder festen til halv pris og alle børn under 2 år deltager i selskabet helt gratis. Vi sørger også for, at alle festligheder og nydelser er på plads – det eneste du skal gøre er at nyde din sommerdag med dem du holder af.

Vi ser frem til at trylle den dejligste sommerfest frem til dig. Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 39 64 31 64 eller sende en mail post@bakkensperle.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Vi er klar til at skabe en fest efter dine ønsker.

© Copyright Bakkens Perle