Events 

Vi elsker at give gode oplevelser

Hele året rundt laver vi en masse forskellige events på Bakkens Perle, da vi elsker at underholde vores gæster og give en masse gode oplevelser. Vi arrangerer alt fra intimkoncerter, foredrag, smagninger, banko og halloween (u)hygge.

Vi har masser af erfaring i afviklingen af events på Bakkens Perle, så du kan trygt læne dig tilbage og lade dig underholde sammen med dine nærmeste, mens vi står for alt det praktiske på dagen.

Vores dedikerede team af erfarne eventkoordinatorer og medarbejdere vil sørge for at skabe den helt rigtige stemning og atmosfære, uanset hvilket event du deltager i. Vi går op i detaljerne, så du kan være sikker på, at alt er planlagt ned til mindste detalje og skræddersyet til at imødekomme dine behov.

Vi stræber altid efter at overgå vores gæsters forventninger og skabe en unik og mindeværdig oplevelse for hver enkelt gæst. Vi tror på, at det er de små ting, der gør den store forskel, og derfor går vi altid den ekstra mil for at sikre, at vores gæster føler sig velkomne og værdsatte.

Så hvis du er på udkig efter en uforglemmelig oplevelse, er Bakkens Perle det perfekte sted for dig. Vi garanterer, at du vil forlade vores events med et smil på læben og minder, der vil vare ved i lang tid. Kom og oplev vores passion for at give gode oplevelser

Kontakt 

Bakkens Perle
Telt 41
2930 Klampenborg 
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider

Mandag:14.00 - 22.00
Tirsdag:14.00 - 22.00
Onsdag:14.00 - 22.00
Torsdag:14.00 - 22.00
Fredag:14.00 - 22.00
Lørdag:12.00 - 22.00
Søndag:12.00 - 22.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram