Selskabs specialisten

Hold dit selskab på Bakkens Perle 

Selskab på Dyrehavsbakkens Perle 

Bakkens Perle er en charmerende restaurant, der ligger på Dyrehavsbakken. Restauranten har en fantastisk beliggenhed, hvor man kan nyde en lækker middag, mens man ser ud på den historiske forlystelsespark.

At holde selskab på Bakkens Perle er en oplevelse i sig selv. Restauranten har en hyggelig og afslappet atmosfære, som gør det til det perfekte sted at samles med kolleger, venner og familie. På Bakkens Perle er der plads til 350 gæster, fordelt på to etager, og personalet er altid venligt og imødekommende.

Firmafest på bakken

En lækker menu

Selskabsmenuen på Bakkens Perle er vores lækre 2- eller 3-retters menu, som består af friske råvarer med masser af smag. Har du nogen specifikke ønsker til menuen til dit selskab, kan du blot kontakte os, og vi kan sammen finde frem til den menu, der passer dine ønsker.

Udover den gode mad er der også et stort udvalg af drikkevarer, herunder vin, øl og drinks. Personalet er dygtigt til at anbefale den helt rigtige vin eller drink til maden, og de sørger altid for, at glassene er fyldt op.

En af de største fordele ved at holde selskab på Bakkens Perle er, at man kan kombinere det med en tur i Dyrehavsbakken. Efter middagen kan man gå en tur rundt i den smukke skov og nyde nogle af de mange forlystelser i parken. Det er en perfekt måde at tilbringe en sommerdag eller aften på.

Alt i alt er Bakkens Perle en fantastisk restaurant at holde selskab på. Den gode mad, den afslappede atmosfære og den smukke beliggenhed gør det til en oplevelse, man sent vil glemme.

2 eller 3 retters menu

Forret 
Varmrøget laks serveret med asparges, rejer og dild mayo.

Hovedret
Helstegt oksecuvette af Black Angus - serveret med grillede sommer kartofler, mild pebersauce og bagte rødbeder.

Dessert
Chokolademousse - syltede skovbær og vaniljefløde


Pris pr. person

2 retter 249,- 
3 retter 279,- 

Kontakt 

Bakkens Perle
Telt 41
2930 Klampenborg 
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider

Mandag:14.00 - 22.00
Tirsdag:14.00 - 22.00
Onsdag:14.00 - 22.00
Torsdag:14.00 - 22.00
Fredag:14.00 - 22.00
Lørdag:12.00 - 22.00
Søndag:12.00 - 22.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram