Bakkens Perle

en perle ude i skoven

Historien om Bakkens Perle 

Dyrehavsbakken er på mange måder et unikt sted.

Med en historie, der strækker sig mere end 400 år tilbage i tiden, er Dyrehavsbakken intet mindre end verdens ældste forlystelsespark.

Legenden om Kirsten Piil fortæller, at en ung og uskyldig pige en aften i 1583 for vild i den mørke Boveskov nord for København. Hvad hun har lavet der, ved ingen. Måske havde hun været på besøg i landsbyen Stokkerup, der lå på den nuværende slette neden for Eremitageslottet.

Kirsten Piil flakkede hjælpeløst rundt i den mørke skov, da en kilde pludselig sprang ud af en skrænt og viste hende vej mod København.Historien om dette mirakel bredte sig, og folk søgte kilden for at drikke af det helsebringende vand.

På Bakkens Perle 

På Bakkens Perle er vi specielt kendt for vores lækre frokost og aftenbuffet, som bliver serveret hver dag. Frokostbuffeten er bestående af klassiske elementer, til en traditionel dansk frokost. På frokostbuffeten finder du bl.a. sild, æg, rejer, frikadeller og tarteletter. Til dessert er der dagens kage samt softice. 

På aftenbuffeten finder du intet mindre end 4 forretter, minimum 10 slags kød, 10 lune retter, saucer og en stor salatbar. Så vi er sikre på du ikke går sulten hjem. Er der plads til dessert efter at have spist dig mæt i mørt kød med lækkert tilbehør, så er der Softice, kage og frugt som følger med i buffeten. 
om bakkens perle

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores bufetter, selskaber, ris eller ros er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte Bakkens Perle via: 

Telefon: +45 39 64 31 64

Mail: post@bakkensperle.dk 

Jobmuligheder på 
Bakkens Perle 

Ølglassene skal fyldes op og tallerknerne skal serveres og der har vi brug for din hjælp.
Lige nu søger vi efter nye kollegaer til Bakkens Perle. 

Vi leder efter tjenere samt runner til vores restaurant. 
Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med søde kollegaer, udendøres arbejde, en organisation hvor vi har den filosofi at det skal være sjovt at tage på arbejde. 
Lyder det som noget for dig 

Så send os en mail til Stefan eller Simon på  

sn@food-wine.dk
simon@food-wine.dk

Kontakt 

Bakkens Perle
Telt 41
2930 Klampenborg 
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider

Mandag:14.00 - 22.00
Tirsdag:14.00 - 22.00
Onsdag:14.00 - 22.00
Torsdag:14.00 - 22.00
Fredag:14.00 - 22.00
Lørdag:12.00 - 22.00
Søndag:12.00 - 22.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram