Bakkens Perle

en perle ude i skoven

Historien om Bakkens Perle 

Dyrehavsbakken er på mange måder et unikt sted.

Med en historie, der strækker sig mere end 400 år tilbage i tiden, er Dyrehavsbakken intet mindre end verdens ældste forlystelsespark.

Legenden om Kirsten Piil fortæller, at en ung og uskyldig pige en aften i 1583 gik vild i den mørke Boveskov nord for København. Hvad hun lavede der, ved ingen. Måske havde hun været på besøg i landsbyen Stokkerup, der lå på den nuværende slette neden for Eremitageslottet.

Kirsten Piil flakkede hjælpeløst rundt i den mørke skov, da en kilde pludselig sprang ud af en skrænt og viste hende vej mod København. Historien om dette mirakel bredte sig, og folk søgte kilden for at drikke af det helsebringende vand.

På Bakkens Perle 

På Bakkens Perle er vi specielt kendt for vores lækre frokost- og aftenbuffet, som serveres hver dag. Frokostbuffeten består af klassiske elementer til en traditionel dansk frokost. På frokostbuffeten finder du bl.a. sild, æg, rejer, frikadeller og tarteletter. Til dessert er der dagens kage samt softice.

På aftenbuffeten finder du ikke mindre end 4 forretter, minimum 10 slags kød, 10 lune retter, saucer og en stor salatbar. Så vi er sikre på, at du ikke går sulten hjem. Hvis der er plads til dessert efter at have spist dig mæt i mørt kød med lækkert tilbehør, så tilbyder vi softice, kage og frugt som en del af buffeten

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores buffet, selskaber, ris eller ros er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Du kan kontakte Bakkens Perle via: 

Telefon: +45 22 33 39 63

Mail: carsten@dahl-dk.com 

Jobmuligheder på 
Bakkens Perle 

Ølglassene skal fyldes op og tallerknerne skal serveres og der har vi brug for din hjælp.
Lige nu søger vi  IKKE efter nye kollegaer til Bakkens Perle.

Kontakt 

Bakkens Perle
Telt 41
2930 Klampenborg 
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider

Mandag:14.00 - 22.00
Tirsdag:14.00 - 22.00
Onsdag:14.00 - 22.00
Torsdag:14.00 - 22.00
Fredag:14.00 - 22.00
Lørdag:12.00 - 22.00
Søndag:12.00 - 22.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram