Picnickurv

Picnic på bakken med picnickurv fra Bakkens Perle

En picnic i Dyrehaven er en perfekt måde at tilbringe en solrig dag på. Med en picnickurv fra Bakkens Perle i hånden kan du være sikker på, at du vil have alt det nødvendige for at nyde en dejlig dag i naturen.

I picnickurven finder du en lækker tomatsalat med tre slags cherrytomater og pesto. Den er frisk og fyldt med smag og den er den perfekte start på din picnic. Derudover indeholder picnickurven krydrede frikadeller på spyd, kartoffelsalat med krydderurter, fransk tærte med skinke og ost, landpate med småsalater, chorizopølse samt fennikelsalami. Derudover er der også Comté ost med frisk skåret frugt, chokoladekage samt brød og smør med i din picnickurv.

Så hvis du vil have en dejlig dag i naturen, er en picnic i Dyrehaven med en picnickurv fra Bakkens Perle den perfekte måde at gøre det på. Med alt, hvad du behøver for at nyde en dejlig dag i solen, kan du slappe af og nyde din picnic i Dyrehavsskoven.

Picnickurven skal bestille 
minimum 3 dage før

Har du lyst til en tur på Bakken, men længes samtidig efter det idylliske i naturen? Så har du mulighed for at bestille Bakkens Perles Picnickurv. Her får du en alsidig menu bestående af klassiske sommerretter, pakket i individuelle beholdere, så det hele beholder smag og sprødhed. Det hele bliver udleveret på få minutter, og der er engangsservice med, så I hurtigt kan smutte ud i skoven og nyde stilheden.

Picnickurv

Tomatsalat med 3 slags cherrytomater og pesto

Krydre frikadeller på spyd

Kartoffelsalat med krydderurter 

Fransk tærte med skinte og ost

Land pate med små salater og cornichons 

Chorizopølse og fennikel salami 

Comte ost med frisk skåret frugt 

Chokoladekage

Baguette med smør

Med til din picnickurv får du også:
Servietter, bestik og tallerkener 

Pris pr. person 225,-

Skal minimum bestilles til 2 personer 

Picnickurven skal bestilles minimum 3 dage før. 
Du kan bestille din picnickurv via telefon eller mail 

Telefon: 22 33 39 63
Mail: carsten@dahl-dk.com

Kontakt 

Bakkens Perle
Telt 41
2930 Klampenborg 
Cookies- og PrivatlivspolitikSe kontrolrapport

Åbningstider

Mandag:14.00 - 22.00
Tirsdag:14.00 - 22.00
Onsdag:14.00 - 22.00
Torsdag:14.00 - 22.00
Fredag:14.00 - 22.00
Lørdag:12.00 - 22.00
Søndag:12.00 - 22.00
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram