Selskab På Bakken

Lad os tage hånd om dit næste selskab

Dyrehavsbakken er til for familien og børnene. Men det betyder ikke vi ikke elsker at gøre noget ekstra ud af det.  På Bakkens Perle har vi sammensat en overdådig selskabsmenu og sørger selvfølgelig for den rette drikke til maden. Efter middagen bliver der serveret kaffe på bordene og så en lille cognac eller Baileys til dem der ønsker. En sand Perle, midt inde i Dyrehavsbakken.

Vi har masser erfaring i afholdelse af selskaber på Bakkens Perle, så du kan trygt holde dit næste selskab hos os uden at skulle bekymre dig om andet end at nyde dagen. Vi er fleksible overfor ønsker og behov, så tøv ikke med at kontakt os.

Maks antal 250 personer
Min antal med egen etage 50 personer (Maks 140)

Perlens 3-retters (Bakkemenu)

Cremet laksesalat med fennikelsalat og dildolie

**

Helstegt kalvefilet, med selleri pure, sommer grønt og tærte med kalvebacon, porrer og kartoffel, samt estragon sauce.

**

Panna cotta med sæsonen frugt og bær, mandelknas og bagt hvid chokolade

2 retter  kr. 279 pr. person (min. 10 personer)

3 retter kr. 319 pr. person (min. 10 personer)


Perlens luksus 3-retters

Hummersalat med fennikel, tomat, små salater og rogn

**

Dådyrfilet med nye kartofler, sæsonens grønt og gele på tyttebær med vildtsauce.

**

Gateau Marcel med hindbærsorbet

3 retter kr. 389 pr. person (min. 10 personer)


Perlens Selskabspakke

Velkomstdrink
3-retters menu
Øl, vand og saft under hele arrangementet
Husets hvid- og rødvin under hele arrangementet
(Eventuel underholdning)
Kaffe og te ad libitum
1 Cognac el. Baileys pr. person
Filtreret vand

Pris ved et 8 timers arrangement inkl. blød bar kr. 999 pr. person

Børn under 12 år halv pris
Børn 0-2 år gratis

Fra 16.00 – 24.00
Maks antal 200 personer
Min antal med egen etage 50 personer (Maks 140)

 

 

Pris med tilkøb barer

Tilkøb af Sjusbar kr. 195 pr. person (rom/cola, Gin/tonic, Vodka/juice)
Tilkøb af fire Cocktails med bartender kr. 295 pr. person (Fx Dark ’n’ Stormy, Gin Hass, Whisky Sour, Filur)

Kontakt Bakkens Perle

Hold fest på bakken

Står du og skal arrangere en fest, så skal du holde fest på bakken. Vi har skønne rammer, som I kan være i, det sødeste personale til at servere, en skøn menu at spise og kolde drikkevarer på køl. Med andre ord har vi alt, hvad der skal til for at skabe den skønneste fest på bakken i Dyrehavsbakken i Klampenborg.

Hos Bakkens Perle er vi fleksible, og vi ønsker kun vores gæster det bedste. Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 39 64 31 64 eller skrive en mail på post@bakkensperle.dk, så vi kan tale om mulighederne for at holde selskab på bakken. Du er også mere end velkommen til at slå vejen forbi, så du kan se vores lokaler og møde os ansigt til ansigt, inden festens start. Uanset, hvad der passer dig bedst, glæder vi os til at høre fra dig og give dig og dine gæster en fest på bakken, I sent vil glemme.

Selskab på bakken i Klampenborg

Det er de færreste, der ikke bliver i godt humør af at være i selskab med familie, gode venner, kollegaer eller andre mennesker. Så hvorfor ikke holde et brag af en fest på bakken, hvor I kun skal koncentrere jer om at være sammen. Vi tager os af alt det praktiske, så I kan hygge jer fra I kommer til I tager hjem igen. Vi står for hyggelige lokaler, pynt, menu, kolde drikkevarer, godt humør og høflig betjening – og så selvfølgelig at du og dine gæster får en dag, I aldrig glemmer.

Når du holder fest på bakken, kan du være sikker på, at vi gør noget ud af det – hver gang. Vi sætter en ære i ethvert arrangement og har både rammerne for voksenfesten og den store børnefødselsdag. Vi tager os af bordopdækning, servering og oprydning, så du og dine inviterede kan læne jer tilbage og nyde hinandens selskab på bakken.

Invitér til stor fest på bakken

Er du årets runde fødselar, der skal holde et brag af en fest? Skal din datter konfirmeres og holde festen i flotte rammer, eller har du bare fået æren af at sætte den fede firmafest eller julefrokost på benene? Uanset hvilken begivenhed du står overfor, så kan du folde din indre festabe ud i vores lokaler og skylle maden ned med champagne eller snaps. Vi har stor erfaring med arrangementer og serveringer for både små og store selskaber, så hos os er du i trygge hænder. Overlad den praktiske tjans til os og læn dig tilbage, så du kan nyde det gode selskab på bakken.

Vi er fleksible overfor ønsker og behov, så du skal endelige ikke tøve med at kontakte os, så vi kan tale om mulighederne for en fest på bakken. Kig forbi, se lokationen og hør om de mange muligheder, der er for at holde fest på bakken. Vi glæder os til at høre fra dig og se dig til årets fest på bakken!

Sommerfest, julefest – alle slags fest

Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilken fest, du kan holde på Bakkens Perle. Skal der være fest på bakken, så lad der være fest. Det kan være den store runde fødselsdag, barnedåb, konfirmation sommerfest, julefest eller en-bare-fordi-fest. Du bestemmer, hvad der skal fejres, og vi står klar med store smil og imødekommende service, uanset hvilket arrangement, du vil holde.

Er det den store firmafest for hele afdelingen med flere hundrede mennesker, så er det intet problem. På Bakkens Perle har vi nemlig store lokaler med plads op til 250 personer. Hold privat fest med eget personale og dans uforstyrret indtil den lyse morgen. Ønsker du, at der skal komme underholdning udefra, så kan du blot lade os det vide, så koordinerer vi med vedkommende, der skal komme og optræde til fest på bakken.

Når festen slutter, skal I blot sørge for at komme godt hjem. Vores personale står for oprydningen, så du og dine gæster ubekymret kan gøre lige, hvad I vil.

© Copyright Bakkens Perle